Meciul de fotbal dintre România şi Norvegia, difuzat marţi seară de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public: comercial, urban şi naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a obţinut 19 puncte de rating şi 51,6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 6,4 puncte de rating şi 17,2% share.

La nivel naţional, aproximativ 3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de aur de la 21:59, aproximativ 3,2 milioane de persoane urmăreau Pro TV.

Pe pagina de Facebook Sport.ro, partida a fost comentată de Mihai Bobonete, actorul din serialul "Las Fierbinţi" şi Florin Călinescu, juratul de la "Românii au Talent". Comentariile oferite de cei doi în timp real au fost urmărite de peste 700.000 de internauţi, aproximativ 10.000 de oameni au interacţionat live, iar peste 600 au redistribuit postarea.

Marţi seara, echipa naţională a României, condusă de Cosmin Contra, a întâlnit echipa naţională a Norvegiei, sub privirile celor 30.000 copii din tribune care s-au bucurat de fotbal şi i-au încurajat pe jucători pe întrega durata a partidei.

Rezultatul final a fost 1 - 1 este unul care reduce şansele României de a se califica la EURO 2020. În urma acestei remize, echipa naţională rămâne pe locul 3 în grupa de calificare şi are nevoie de minimum 4 puncte din partidele cu Suedia şi Spania pentru a spera la o calificare, in extremis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.