Actorul Cuba Gooding Jr, premiat cu Oscar pentru rolul din „Jerry Maguire” (1997), a fost acuzat că a hărţuit sexual 14 femei şi se va prezenta în faţa judecătorului în luna decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii l-au acuzat marţi că, fără consimţământ, a sărutat, ciupit, muşcat şi atins femei necunoscute în mai multe baruri şi cluburi.

Gooding s-a prezentat marţi la o curte de justiţie din Manhattan, a pledat „nevinovat” şi va reveni pe 13 decembrie, scrie Variety.

Incidentele în care ar fi fost implicat au avut loc începând cu anul 2001.

„Comportamentul din trecut al acuzatului demonstrează că obişnuia să se apropie, când se afla în baruri şi cluburi, de femei cu care nu avusese legătură sau cu care avusese interacţiuni limitate şi să le atingă într-un mod nepotrivit”, au spus procurorii.

Ei susţin că femeile pot demonstra că acest comportament al lui Gooding nu era inocent şi nici accidental.

În vârstă de 51 de ani, actorul - premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „Jerry Maguire” (1997) - este cunoscut pentru interpretări din filme ca „A Few Good Men” şi „The Butler” şi din miniseria „American Crime Story: The People v. O.J. Simpson”.

Gooding, divorţat, este unul dintre numeroşii bărbaţi din politică, divertisment, sport care au fost acuzaţi de hărţuire şi agresiune sexuală în ultimii doi ani.

Fostul producător Harvey Weinstein este principala figură a scandalului sexual izbucnit în octombrie 2017 la Hollywood. El este acuzat, între altele, de abuz şi viol, învinuiri pe care le neagă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.