Nicolae Stanciu a declarat, marţi seară, după meciul tricolorilor cu Norvegia, scor 1-1, că naţionala României ar fi meritat să se impună, având în vedere cum s-a desfăşurat jocul în repriza a doua. El a menţionat că tricolorii îşi vor “da viaţa” în penultima etapă a grupelor, cu Suedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Simţim dezamăgire în suflete, după aspectul reprizei a doua meritam victoria. Repriza a doua ne-a aparţinut, am avut şanse de a marca, din păcate am luat gol şi acum nu ne rămâne decât să câştigăm neapărat cu Suedia. Nu cred că este ghinion că ne-au egalat, în tur am egalat noi. Am încercat să marcăm şi la 1-0. Ne-am grăbit în unele situaţii şi din păcate a venit Acel gol. Vom face tot ce e posibil omeneşte ca să terminăm pe locul doi. Ne vom da viaţa cu Suedia pentru victorie. Ne trebuia victoria în meciul cu Suedia şi dacă câştigam astăzi. A fost ceva incredibil cu atât de mulţi copii în tribune”, a spus Stanciu.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.