Echipele care vor evolua, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în partida România - Norvegia, din etapa a VIII-a a Grupei H a prelimianriilor Euro-2020, sunt următoarele:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România: Tătăruşanu - Benzar, Nedelcearu, Rus, Bancu - Anton, R. Marin - Deac, Stanciu, Mitriţă - Puşcaş. Antrenor Cosmin Contra;

Norvegia: Jarstein - Elabdellaoui, Hovland, Ajer, Aleesami - Johansen, Berge, Henriksen, Selnaes - King, Odegaard. Antrenor Lars Lagerback.

Întâlnirea va fi condusă de o brigadă de arbitri scoţiană, cu Bobby Madden la centru, ajutat de David Roome şi Sean Carr, în timp ce al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Observator de arbitri va fi austriacul Robert Sedlacek.

Partida se va disputa cu aproximativ 30.000 de copii şi însoţitori ai acestora în tribune, după ce UEFA a sancţionat echipa României cu un meci cu porţile închise.

În grupa României, tot de la ora 21.45, se mai joacă partidele Suedia - Spania şi Malta - Insulele Feroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.