Un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea a fost prins de ofiţerii DGA şi procurori când primea mită pentru servicii şi analize medicale oferite unor persoane neasigurate. El este cercetat pentru luare de mită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse judiciare, un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea a fost prins, marţi, de ofiţerii DGA Tulcea şi procurori, în timp ce primea mită suma de 300 de lei pentru servicii medicale şi analize medicale pentru persoane neasigurate în sistemul de sănătate publică.

Asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro şi peste 2.500 de lei, despre care există suspiciunea că ar proveni din fapte de corupţie.

Ofiţerii DGA s-au autosesizat în acest caz, după apariţia unor informaţii în mediul online, pe o pagină de Facebook a unor mame din judeţ.

Medicul este inculpat pentru luare de mită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.