Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Norvegia va fi foarte greu, subliniind însă că jucătorii săi sunt pregătiţi şi s-au antrenat foarte bine pentru această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu m-a surprins egalul Norvegiei cu Spania, Norvegia a făcut un meci foarte bun, mai ales din minutul 70. Mă aştept la un meci foarte greu, din toate punctele de vedere, dar suntem pregătiţi, ne-am antrenat foarte bine şi sperăm să facem un meci foarte bun. Norvegia este o echipă puternică atât fizic, sunt o echipă redutabilă la fazele fixe, dar cred că Odegaard şi King sunt cei mai periculoşi jucători. Echipa Norvegiei este la acelaşi nivel cu echipa Suediei, poate cu o viteză în plus. Mâine, cu un rezultat pozitiv, suntem mai aproape de calificare. La niciun meci nu le spun jucătorilor să evoluăm la egal. Am mare încredere în jucători şi sper ca mâine să ne facă fericiţi pe toţi. În principiu, m-am hotărât în privinţa echipei de mâine. Criticile vor exista şi există în lumea fotbalului, mi-aş dori să câştigăm mâine şi trebuie să avem încredere în băieţii ăştia. Depindem de noi pentru a ne califica, avem un meci acasă cu 30.000 de copii, sunt sigur că băieţii vor da totul mâine pentru a câştiga", a declarat Contra.

Întrebat cine este mai talentat dintre Ianis Hagi şi Martin Odegaard, Contra a spus Ianis, iar apoi a continuat: "Sunt aproape la fel, sunt într-o formă foarte bună amândoi".

Meciul România - Norvegia se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a VIII-a a Grupei F a preliminariilor CE.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.