Lars Lagerbäck, selecţionerul Norvegiei, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte victoria în meciul cu România, subliniind că echipa lui Cosmin Contra are mulţi jucători tineri foarte buni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am analizat în aceste zile România, acum e important cum se vor reface jucătorii noştri titulari, nu sunt multe lucruri de schimbat faţă de partida cu Spania! Ne dorim să câştigăm la Bucureşti. România are o echipă cu jucători tineri foarte buni, dar şi jucători experimentaţi, nu vreau să nomalizez pe cineva, remarc echipa pentru că e formată din fotbalişti foarte buni şi tehnici”, a spus la conferinţa de presă Lars Lagerbäck, selecţionerul nordicilor.

“Din meciul tur trebuie să învăţăm că o partidă are 90 de minute. La Oslo, am fost dezamăgiţi că am obţinut doar o remiză, deşi am condus cu 2-0”, a afirmat Stefan Johansen, căpitanul norvegienilor.

Jucătorii lui Lars Lagerbäck au avut programat antrenamentul oficial, care s-a desfăşurat pe Arena Naţională, de la ora 18.00 urmând să aibă loc antrenamentul echipei naţionale.

Meciul România - Norvegia se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a VIII-a a Grupei F a preliminariilor CE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.