Fotbalistul Andrei Burcă s-a prezentat, duminică, în cantonamentul echipei naţionale, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, în vederea meciului cu Norvegia, din preliminariile Campionatului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur că selecţionerul s-a gândit la mine şi m-a convocat. E o mândrie şi o responsabilitate să fiu aici, echipa naţională este visul oricărui fotbalist. E un moment important al carierei mele şi sper să profit de şansa oferită”, a declarat Burcă, potrivit frf.ro.

La lot, Burcă este coleg de cameră cu Iulian Cristea, fundaş de asemnea convocat în acest weekend de selecţionerul Cosmin Contra.

După victoria de sâmbătă din meciul din deplasare cu naţionala Insulelor Feroe, scor 3-0, duminică lotul tricolorilor a ajuns la Mogoşoaia după un zbor de 3 ore şi 40 de minute Torshavn-Bucureşti.

În urma analizei stafului tehnic al naţionalei condus de Cosmin Contra cu staful medical, concluzia a fost că Vlad Chiricheş se alătură lui Dragoş Grigore în rândul tricolorilor care nu vor putea juca în partida cu Norvegia.

Chiricheş şi Grigore au părăsit, astfel, cantonamentul de la Mogoşoaia, nu înainte de a transmite un mesaj pentru colegi şi suporteri: “E greu să transmitem în cuvinte starea pe care o simţim. Ne-am dorit atât de mult să facem totul încât amărăciunea de acum e la fel de mare ca dorinţa de la început. Avem încredere în colegii noştri, suntem cu sufletul alături de această luptă pentru visul nostru, Euro 2020. Sperăm ca miile de copii din tribune să fie cu Norvegia acel plus de care avem nevoie pentru victorie!”.

Meciul România – Norvegia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională. Partida se va juca fără spectatori, dar cu peste 30.000 de copii în tribune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.