Mai multe fragmente, cel mai probabil osoase, au fost găsite într-o pădure din Caracal, probele fiind ridicate de poliţişti şi predate către DIICOT, existând posibilitatea ca acestea să aibă legătură cu ancheta în cazul lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, mai multe fragmente, care par osoase, au fost găsite la sfârşitul acestei săptămâni într-o pădure din Caracal.

Criminaliştii din cadrul IPJ Olt s-au deplasat la faţa locului şi au ridicat probele respective.

Acestea vor fi duse la DIICOT – Structura Centrală pentru a fi analizate, existând posibilitatea ca acestea să aibă legătură cu cazul în care este inculpat Gheorghe Dincă.

Probele au fost descoperite în aceeaşi pădure în care anchetatorii au găsit oase care ar putea aparţinee Luizei Melenecu, potrivit afirmaţiilor lui Dincă.

Probele descoperite recent în pădurea din Caracal vor fi analizate la IML pentru a stabili de unde provin şi dacă au vreo legătură cu cazul lui Gheorghe Dincă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.