Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a spus, sâmbătă, participanţilor la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale, să nu fie trişti. "Ce nu te doboară te întăreşte", a afirmat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte. (...) Sub nicio formă nu vom permite ca noi să devenim mici, pentru că PSD înseamnă România", le-a spus Gabriela Firea sutelor de membri şi simpatizanţi prezenţi la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă, care are loc sâmbătă la Romexpo. 
 
Ea a arătat că PSD a trecut prin multe, dar de fiecare dată şi-a revenit, întorcându-se la popor.
 
Gabriela Firea i-a criticat pe opozanţii PSD. 
 
"Cu cine doreşte preşedintele României să o înlocuiască pe doamna preşedinte, pe doamna premier? Cu un om de casă care atunci când a fost ministrul Transporturilor nu a construit niciun km de autostradă!", a spus Firea.
 
Firea l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că "este foarte bun prieten cu verbul a pleca", arătând că acesta "pleacă" foarte mult în străinătate şi "pleacă" foarte mult capul. 
 
Firea a criticat şi USR, arătând că în Bucureşti USR este "condus de oameni care au făcut poliţie politică” şi susţinând că "ăştia-s oamenii de tip nou".
 
Primarul general a spus că "avem nevoie de un preşedinte cu normă întreagă, nu în concedii şi week-enduri prelungite”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.