Tenismenul elveţian Roger Federer, locul 3 ATP, a avut o un gest nesportiv, rar în cariera lui, în meciul cu germanul Alexander Zverev, locul 6 ATP, din sferturile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Shanghai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scorul de 0-3 în decisiv, Federer a ratat un rever din apropierea fielului, apoi, uşor nervos, a trimis o minge în tribune. Gestul elveţianului nu a fost unul violent, el a trimis mai mult o boltă, dar totuşi mingea a aterizat în afara spaţiului terenului.

 

"Încălcarea regulamentului, gest nesportiv, punct de penalizare, domnul Federer", a anunţat arbitrul.

Elveţianul nu a fost de acord cu decizia şi a discutat în contradictoriu cu arbitrul, spunându-i că lovitura sa a fost fără intensitate şi nu a pus pe nimeni în pericol, dar conducătorul meciului, chiar dacă a recunoscut afirmaţiile fostului lider ATP, şi-a păstrat hotărârea.

Roger Federer a fost învins de germanul Alexander Zverev, locul 6 ATP, scor 3-6, 7-6 (9), 3-6, în sferturile Mastersului de la Shanghai, după ce numărul 3 mondial a salvat cinci mingi de meci în setul doi.

Zverev, în vârstă de 22 de ani, va evolua în semifinale cu învingătorul din meciul dintre italianul Matteo Berrettini şi austriacul Dominic Thiem.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.