Guvernul a alocat, în şedinţa de vineri, suma de 5 milioane de lei pentru Spitalul Municipal Săcele, judeţul Braşov, banii urmând a fi folosiţi la plata unor cheltuieli curente şi de capital. "Suma este necesară întrucât veniturile proprii ale spitalului şi alocările Consiliului Local sunt insuficiente pentru continuarea activităţii medicale şi pentru susţinerea cheltuielilor de funcţionare a unităţii", arată MDRAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Guvernul României a aprobat alocarea sumei de 5 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru plata cheltuielilor curente şi de capital ale Spitalului Municipal din Săcele (jud. Braşov)", se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Suma este necesară întrucât veniturile proprii ale spitalului şi alocările Consiliului Local sunt insuficiente pentru continuarea activităţii medicale şi pentru susţinerea cheltuielilor de funcţionare a unităţii.

Conform sursei citate, până la finalul anului 2019, unitatea medicală are nevoie de sprijin financiar pentru amenajarea spaţiilor medicale, utilităţi absolut necesare pentru confortul pacienţilor, dar şi pentru medicamente şi reactivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.