Un număr de 16 familii afectate în urma accidentului rutier din judeţul Ialomiţa vor primi ajutoare de urgenţă în valoare de 122.000 de lei, conform unei hotărâri adoptate, vineri, de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Muncii, familiile afectate în urma accidentului rutier produs în 5 octombrie în judeţul Ialomiţa vor primi ajutoare de urgenţă în valoare de 122.000 de lei. Este vorba despre 16 familii care se află astfel în situaţii de necesitate.

"Pentru fiecare familie care are un membru decedat sau rănit în accident, Hotărârea de Guvern aprobată astăzi prevede acordarea unui ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 lei, iar pentru fiecare minor aflat în întreţinerea uneia dintre aceste persoane se acordă un ajutor suplimentar de 3.000 lei", scrie în comunicat.

Ajutoarele de urgenţă se suportă din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

În 5 octombrie, un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti a fost izbit violent de un TIR, care a pătruns pe contrasens. În urma accidentului, zece persoane au murit, între care şi şoferii celor două maşini. Majoritatea victimelor sunt femei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.