Meciul România-Norvegia, din preliminariile Euro 2020, programat pe 15 octombrie 2019, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, va fi arbitrat de o brigadă scoţiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La centru va fi Bobby Madden, ajutat de David Roome şi Sean Carr, în timp ce al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Observator de arbitri va fi austriacul Robert Sedlacek.

Bobby Madden (40 ani) este arbitru FIFA din 2010, cu partide oficiate în Liga Campionilor inclusiv în acest sezon. Este cunoscut românilor pentru că a condus două dintre partidele din grupă ale României U21 la Campionatul European din această vară.

La Euro U21, Madden a condus România – Croaţia 4-1, partidă în care a acordat penalty la 0-0 pentru România şi gol de 4-1, ambele în urma consultării sistemului VAR.

Tot el a condus România – Franţa 0-0, ultima partidă din grupă, care ne-a adus calificarea în semifinalele Euro şi, implicit, calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.