Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, după consultările de la Cotroceni, că este nevoie de o validare cât mai rapidă a noului guvern în Parlament. UDMR i-a transmis preşedintelui că nu susţine varianta alegerilor anticipate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am prezentat ce credem noi despre cele două teme propuse. Noi credem că nu trebuie să pierdem nicio zi, avem nevie de un Guvern validat în Parlament cât mai repede”, a spus Kelemen Hunor.

Acesta a vorbit despre nevoia de a se adopta bugetul şi de o rectificare bugetară.

”E nevoie de buget şi rectificare cât mai urgentă, un guvern validat cât ma repede care va guverna 12 luni, va gestiona bugetul şi va organiza alegerile. Nu va face decât o administrare corectă, fără extravaganţe, fără excese şi fără ordonanţe de urgenţă în niciun domeniu”, a mai spus Kelemen Hunor.

Acesta a reiterat ideea că UDMR nu susţine ideea alegerilor anticipate.

”Noi nu credem în alegeri anticipate”, a mai spus liderul UDMR.

Acesta a explicat că prima variantă susţinută de formaţiune este un preMier UDMR, deşi nu au făcut o nominalizare, a doua variantă ar fi a unui premier independent – nu tehnicrat şi, în ultimul rând, un guvern format în jurul PNL.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.