Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că a luat ”foarte în serios” mesajul preşedintelui de susţinere a alegerilor anticipate, iar USR a prezentat ”Pactul pentru anticipate” pe care l-a lansat în dezbatere publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat foarte în serios mesajul preşedintelui de susţinere a alegerilor anticipate”, a declarat, vineri, Dan Barna.

Acesta a precizat că delegaţia USR, formată din  Dan Barna, Cristina Prună, Claudiu Năsui, Stelian Ion şi Iulian Bulai, a înaintat preşedintelui ”Pactul pentru anticipate”.

”Am înaintat pactul pentru anticipate pe care USR l-a propus de o lună. Preşedintele este în asentimentul nostru că alegerile alegerile anticipate sunt soluţia corectă, morală şi funcţională pentru România. În egală măsură, s-a discutat şi despre necesitatea unui nou guvern pentru că - şi aici am fost de acord - nu mai există niciun argument ca actuala guvernare să mai rămână la conducerea ţării”, a mai spus Barna.

El a afirmat că România are nevoie de un nou guvern care să aibă însă ca obiectiv ralizarea de alegeri anticipate în februarie martie anul viitor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.