Premierul Viorica Dăncilă afirmă că PSD va lupta pentru ca "alianţa austerităţii", care a pus la cale moţiunea de cenzură, "să nu ajungă să facă României răul de care este în stare". "Este datoria noastră să limităm efectele devastatoare ale haosului în care Klaus Iohannis a aruncat ţara, lăsând-o fără viziune şi fără program de guvernare", spune ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă asigur că PSD îşi va continua lupta pentru dvs, îşi va urmări proiectul de ţară şi va lupta în fiecare zi, în fiecare clipă pentru ca această alianţă a austerităţii care a pus la cale moţiunea de cenzură să nu ajungă să facă României răul de care este în stare. Este datoria noastră să limităm efectele devastatoare ale haosului în care Klaus Iohannis a aruncat ţara, lăsând-o fără viziune şi fără program de guvernare", a afirmat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de vineri.

Dăncilă a reiterat că este un om politic responsabil, care îşi doreşte stabilitate şi bine pentru oameni şi pentru ţară.

"Îmi doresc ca această perioadă de instabilitate politică să se încheie cât mai repede pentru că acest blocaj generat de preşedintele Iohannis durează de prea mult timp şi afectează România. Aşadar, îi solicit preşedintelui să îşi îndeplinească atribuţiile şi să desemneze cât mai rapid un premier care să se prezinte în faţa parlamentului cu un cabinet de miniştri şi un program de guvernare", a spus Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.