Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut drept la replică, joi, în Parlament, după ce a fost atacat de către Viorica Dăncilă. Acesta a spus că, dacă ar fi vrut să ”dea din casă”, după doi ani de guvernare împreună cu PSD, ar fi avut de zece ori mai multe argumente decât PNL şi USR. ”Există viaţă şi după ce nu mai eşti prim-ministru”, i-a transmis Tăriceanu premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tăriceanu, care a fost atacat de Viorica Dăncilă în discursul susţinut la dezbaterea moţiunii, a cerut drept la replică şi s-a declarat dezamăgit de ”stilul” Vioricăi Dăncilă.

”Doamna prim-ministru, dragă Viorica, nu aveam nici cea mai mică intenţie să iau cuvântul astăzi la dezbaterea moţiunii pentru un simplu motiv, am fost parteneri doi ani şi jumătate. Dacă m-aş fi apucat eu să dau din casă, cum se spune, fii convinsă că aveam argumente de zece ori mai tari decât au cei de la PNL sau de la USR, dar nu am vrut să fac acest lucru”, a spus Tăriceanu.

Acesta a afirmat că ”ştiinţa politică spune că un prim-ministru se referă la teme, nu la oameni, nu caracterizează oamenii”.

Acesta a criticat-o pe Dăncilă pentru ”linia personală” de racolare a unor parlamentari.


”Aştia au şi pus osul la treabă, cu gândul că vor deveni miniştri. Asta este un stil de lumea a treia”, a mai spus Tăriceanu.

La final, acesta i-a transmis premierului: ”Există viaţă şi după ce nu mai eşti prim-minisru”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.