TBI Bank, din grupul 4finance, a anunţat joi numirea lui Costin Mincovici, cu o experienţă de peste 17 ani în domeniul riscului, în poziţia de Chief Credit Officer (director creditare - n.r.), iar acesta îl înlocuieşte pe Martin Muransky, care a preluat poziţia de Chief Risk Officer (director de risc - n.r.) în cadrul grupului 4finance, compania-mamă a TBI Bank şi unul dintre liderii din industria creditelor de consum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Costin Mincovici este specializat în managementul riscului de-a lungul întregului proces de creditare. Pe parcursul carierei dezvoltate în instituţii bancare şi nebancare, şi-a asumat roluri variate în aria de risc, de la risc de credit sau antifraudă până la calitatea portofoliului, şi a gestionat activ portofolii semnificative de credit.

El s-a alăturat 4finance în 2017, în poziţia de director de risc pe Europa şi director global al Departamentului de Colectare.

Noul Chief Credit Officer al TBI Bank se va concentra în activitatea sa pe întregul ciclu de creditare retail, cu obiectivul de a îmbunătăţi experienţa de risc în ansamblu, atât pentru clienţii externi, cât şi pentru cei interni, în direcţia strategiei TBI de a-şi consolida poziţia de creditor digital de ultimă generaţie.

TBI Bank este o instituţie bancară parte a grupului 4finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online şi pe dispozitive mobile, cu activităţi în România, Bulgaria, Germania şi Suedia. Cu o reţea de parteneri care numără peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deserveşte peste 1,2 milioane de clienţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.