Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunţat, joi, că toţi parlamentarii formaţiunii sunt prezenţi în plen şi vor vota moţiunea la vedere. Un senator al formaţiunii, bolnav în spital, va fi adus la vot cu ambulanţa. ”Înţelegem miza şi responsabilitatea care ne revine tuturor”, a spus Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, înaintea dezbaterii moţiunii de cenzură, că toţi parlamentarii formaţiunii sunt prezenţi şi vor vota.

”Înţelegem miza şi responsabilitatea care ne revine tuturor în ceea ce priveşte acest vot important. Toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi şi vor vota la vedere pentru căderea Guvernului”, a spus Eugen Tomac.

Acesta a explicat că senatorul Cristian Lungu, care este bolnav şi se află în spital, va fi adus cu ambulanţa în plen chiar în momentul votului pentru a-şi exprima opţiunea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.