Secolul XXI - un secol al vitezei şi a oportunităţilor, unde datorită revoluţiei informaţionale care este mereu în continuă creştere, lucrurile evoluează într-un mod rapid, facilitând demersul activităţilor umane. Astăzi shopping-ul online se poziţionează pe locurile de frunte, devenind tot mai întrebuinţat şi solicitat, iar datorită ofertei largi a pieţei virtuale putem achiziţiona o gamă vastă de produse, începând cu îmbrăcăminte şi terminând cu produse cosmetice şi parfumerie. 

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acum vă vom transfera în regatul magic feminin, unde domneşte cultul frumuseţii. Şi nu, nu este o glumă, vorbim despre cel mai mare magazin online de produse cosmetice, parfumuri şi accesorii din Europa, care şi-a deschis recent uşile pe piaţa virtuală a României - MAKEUP https://makeup.ro/

Să facem cunoştinţă!

Odată accesând site-ul Makeup, suntem întâmpinaţi de sloganul laconic, dar plin de semnificaţie profundă «Be Brandy. Be Trendy». Doar patru cuvinte care dezvăluie chintesenţa sa - fii în tendinţă, folosind produse cosmetice de la liderii mondiali a industriei frumuseţii. Funcţionalitatea, gama de preţuri - de la piaţa de masă la lux sunt factorii de popularitate. Nu este un simplu distribuitor, ci un partener oficial şi, în unele cazuri, un distribuitor exclusiv. Prin urmare, cumpărătorii sunt alintaţi 100 % cu produse originale autorizate.

Ce oferă catalogul Makeup.ro?

Însăşi numele în sine spune că baza magazinului online este cosmetica decorativă. Totul pentru machiajul feţei, buzelor şi ochilor - fonduri de ten, iluminatoare, farduri, pudre, concealer, creioane, accesorii. Însă chiar şi cel mai eficient makeup la sfârşitul zilei trebuie înlăturat, oferind pielii odihnă şi îngrijirea necesară. Pentru aceasta MAKEUP oferă totul pentru îndepărtarea machiajului, precum şi produse de îngrijire a pielii faciale. Produsele specializate pentru bărbaţi, sunt prezentate într-o categorie separată.

Parfumul - «must have» a imaginii feminine şi masculine. Magazinul online oferă arome pentru toţi. În catalog găsiţi atât parfumuri originale de marcă, cât şi mai accesibile licenţiate. Un buget limitat nu este un obstacol pentru a utiliza fragmentarea elitei! În categoria „Parfumuri” sunt prezentate mostre ieftine de apă de toaletă sau apă parfumată originale.

Unghiile îngrijite - nu subînţelege frumos doar estetic. Este cheia unghiilor sănătoase, iar împreună cu ele a pielii mâinilor şi picioarelor. Prin urmare, în categoria «Unghii» găsiţi totul pentru manichiura şi pedichiura profesională- lacuri, instrumente, lămpi UV, dezinfectante, creme pentru mâini, picioare etc.

Bucle bine îngrijite, sănătoase, pline de viaţă - nu este vis. Produse organice fără parabeni şi sulfaţi, pentru spălare, îngrijire, hrănire şi regenerare, de styling şi pentru copii, accesorii şi produse speciale, toate le găsim în categoria «Păr» accesând MAKEUP.

EPILOG

MAKEUP - magazin online cu sediul şi depozitul central în Polonia, ce se ocupă cu comercializarea produselor Beaty. Oferă posibilitatea să alegeţi dintr-o varietate mare de branduri şi produse cunoscute.

Calitate şi autenticitate. Încrederea clienţilor constituie elementul principal pe care se bazează succesul companiei. Motiv pentru care MAKEUP colaborează doar cu reprezentanţi oficiali, ce garantează calitatea produselor livrate în cele mai mari reţele comerciale din Europa.

Livrare accesibilă. MAKEUP livrează produse pe întreg teritoriul României. După plasarea comenzii, coletul este trimis din Polonia la locul indicat în formular. Comanda poate fi ridicată la un punct de colectare din zona dvs. sau prin curier direct la uşă.  

Returnare. În cazul că nu sunteţi satisfăcut de produs, MAKEUP pune la dispoziţie un sistem de returnare, ce vă permite să întoarceţi produsul în termen de 14 zile de la primire, completând formularul necesar. Cererea va fi procesată, iar suma achitată va fi rambursată în contul personal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.