In afara de aspect, dantura joaca un rol important si la pastrarea sanatatii noastre, asa ca este indicat sa tratam fiecare afectiune la timp, intr-o clinica stomatologica moderna care ne pune la dispozitie materiale, tratamente si tehnologii performante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci cand vrei sa scapi de problemele dentare, este necesar sa gasesti o echipa de medici care sa isi dea interesul si sa iti ofere cele mai bune servicii. Daca vrei sa mergi cu drag la o clinica stomatologica si sa pleci de acolo cu zambetul pe buze, este important ca intreaga echipa sa isi dea silinta. In acest mod, vei avea satisfactia ca fiecare sedinta de tratament a decurs asa cum trebuie, iar rezultatele sunt uimitoare.

O clinica stomatologica moderna va fi preocupata in permanenta de confortul tau si va face tot posibilul sa fii multumit de tratamentele primite. Un cabinet stomatologic precum Dental Excellence va utiliza intotdeauna materiale de cea mai buna calitate si va avea un personal instruit sa ofere cele mai eficiente solutii, in functie de problemele cu care se confrunta pacientii.

Iata ce trebuie sa iti ofere o clinica stomatologica profesionista:

1. Calitate. Indiferent care este tratamentul de care ai nevoie, trebuie sa beneficiezi de servicii de calitate oferite de medici cu experienta. De aceea, un rol crucial il joaca aparatele performante, materialele folosite, interventiile lipsite de durere si rezultatele tratamentelor. Clinica stomatologica Dental Excellence are in echipa medici care participa la cele mai bune cursuri de perfectionare din tara si din strainatate. In plus, pentru a avea acces la cele mai noi tehnici de tratament, acestia colaboreaza cu profesori de la diferite universitati.

2. Igiena. Atunci cand alegi o clinica stomatologica, este important sa te asiguri ca toate aparatele si ustensilele sunt igienizate si dezinfectate. Toate activitatile trebuie sa se desfasoare in siguranta, iar sterilizarea instrumentarului si a materialelor folosite trebuie sa fie realizate in cele mai bune conditii.

3. Comunicare eficienta. Orice business care vrea sa imbunatateasca calitatea serviciilor oferite trebuie sa tina cont de parerile si sugestiile clientilor. De aceea, o clinica stomatologica cu prestigiu va avea posibilitati de comunicare adecvate pacientilor de orice varsta (telefon, blog, pagina pe retetele de socializare, email).

4. Posibilitatea de a plati in rate. Un tratament complex te poate costa destul de mult, insa acest lucru nu trebuie sa te sperie atunci cand este vorba despre sanatatea ta. In acest sens, clinica stomatologica Dental Excellence iti va fi de mare ajutor, deoarece iti ofera posibilitatea de a achita contravaloarea interventiilor medicale in rate.

In randurile de mai jos, iti prezentam o lista cu principalele servicii medicale pe care le ofera clinica stomatologica Dental Excellence:

Stomatologie generala

  • consultatie stomatologica;

  • endodontie - tehnici de ingrijire a danturii pornind de la interiorul acesteia;

  • protetica dentara fixa - coroane si punti dentare estetice, realizate din ceramica sau zirconiu;

  • proteze mobile - lucrari dentare detasabile, clasice sau fixate pe implanturi;

  • tratamente pentru copii - tehnici stomatologice special concepute pentru copii.

Tratamente de specialitate

  • implant dentar;

  • Fast & Fixed: implanturi de ultima generatie care iti vor garanta fixarea danturii intr-o singura zi;

  • tratament parodontita;

  • aparat dentar;

  • chirurgie orala: tratamente chirurgicale complexe fara durere.

Estetica dentara

  • detartraj – tehnici moderne prin care sunt inlaturate depunerile de tartru de pe dinti;

  • plombe estetice - materiale de ultima generatie care asigura refacerea completa a dintilor afectati de carii;

  • albirea dintilor;

  • fatete dentare.

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de servicii medicale de inalta calitate, intra pe www.dentalexcellence.ro si programeaza-te la clinica!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.