Animaţia "Toy Story 4" este a cincea producţie Disney care a depăşit un miliard de dolari încasări, anul acesta, la nivel internaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A patra aventură a lui Woody, Buzz şi Bo Beep se alătură filmelor "Avengers: Endgame", "Captain Marvel", Regele Leu" şi "Aladdin". Alături de acestea, până la sfârşitul anului, ar trebui să se alăture şi "Frozen 2" şi "Star Wars: Episode IX". 

Este de menţionat că "Avengers: Endgame" a depăşit "Avatar" la box office în iulie, devenind astfel cel mai de succes din toate timpurile. 

"Toy Story 4" este cel mai mare succes al francizei lansate în 1995.

Animaţia are încasări de 1,067 miliarde de dolari. 

Filmul nu este totuşi cel mai mare succes al Pixar. "The Incredibles 2", lansat în 2018, ocupă acest loc cu 1,242 miliarde de dolari încasări. În prezent, filmul de animaţie care a înregistrat cel mai mare succes la box office rămâne "Frozen", cu încasări de 1,276 miliarde de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.