Fostul antrenor al FCSB Bogdan Andone a fost numit la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu, urmând a-l înlocui pe Dan Alexa. informează digisport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andone, 44 de ani, va fi ajutat la Astra se secunzii Vasile Maftei şi Octavian Chihaia.

Bogdan Andone a condus echipa bucureşteană în şapte partide oficiale în acest sezon, înregistrând patru victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Andone şi-a anunţat demisia de la FCSB, la 1 august, după meciul retur cu Alaşkert, scor 2-3, din preliminariile Ligii Europa.

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a XII-a a Ligii I.

Astra a acumulat 16 puncte şi ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu FC Botoşani, de pe locul 6.

După partida de luni, patronul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, i-a cerut antrenorului Dan Alexa să renunţe la conducerea tehnică a echipei, în urma remizei cu AFC Hermnnstadt.

"Vorbiţi cu Alexa, el nu ştie să facă echipa, nu eu! Să renunţe el!", le-a aruncat Niculae jurnaliştilor, după meci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.