Judecătorul Dan Andrei Enescu, din cadrul Secţiei Penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), a fost desemnat, miercuri, prin tragere la sorţi, membru titular pentru Completul de 5 judecători - Penal 3 - 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ICCJ au anunţat că, în urma tragerii la sorţi care a avut loc, în şedinţă publică, miercuri, la sediul instituţiei, judecătorul Dan Andrei Enescu, din cadrul Secţiei Penale, a fost desemnat membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2018.

"Tragerea la sorţi a avut loc în temeiul art.32 alin.(4) din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi art.291 alin.(2) din Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea administrativă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a eliberării din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător Silvia Cerbu", arată sursa citată.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, în 2 octombrie, ”decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a doamnei Silvia Cerbu – pensionare”. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.