Mai multe percheziţii vizând o bandă de hoţi de biciclete care acţiona în Germania au loc miercuri dimineaţă în judeţul Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 09 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Braşov, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Koln-Nordhein Westfalen  efectuează 16 percheziţii pe raza judeţului Braşov, la locuinţele unor persoane bănuite că începând cu anul 2017 şi până în prezent, ar fi săvârşit furturi de biciclete cu valoare foarte mare de pe raza teritorială a oraşului Koln, Germania, pe care le dezmembrau şi le trimiteau în România, iar ulterior, după reasamblare le comercializau”, transmite IPJ Braşov.         

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 120.000 euro.â

”La finalizarea percheziţiilor, persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor cercetate vor fi conduse la audieri urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă”, precizează IPJ Braşov.

Alături de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.