Selecţionerul Franţei Didier Deschamps a renunţat la atacantul formaţiei PSG Kylian Mbape pentru meciurile cu Islanda şi Turcia, din preliminariile Euro-2020, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentat la coapsa stângă, Mbappe a părăsit cantonamentul naţionalei de la Clairefontaine, urmând a fi înlocuit de Alassane Plea, 26 de ani, de la Borussia Monchengladbach.

Mbappe s-a accidnetat la 25 august, în meiciul PSG - Toulouse, scor 4-0. El a revenit pe teren la partidele cu Bordeaux (1-0), din 28 septembrie, şi Galatasaray (1-0), din 1 octombrie, jucând de fiecare dată o jumătate de oră. Medicii au stabilit însă că jucătorul de 20 de ani nu este refăcut complet după accidentarea suferită.

Franţa întâlneşte, vineri, Islanda, în depalsare şi Turcia, luni, pe teren propriu, în Grupa H a preliminariilor Euro-2020. După şase etape, situaţia este echilibrată în această grup. Turcia şi Franţa conduc în clasament, cu câte 15 puncte, în timp ce Islanda este pe locul 3, cu 12 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.