Cei doi bărbaţi de 25 şi 49 de ani care au răpit o femeie din oraşul Corabia, au urcat-o cu forţa într-o maşină şi au dus-o la Caracal, unde au fost prinşi de poliţişti, au fost arestaţi marţi după amiază, pentru 30 de zile. Ei au fost duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, instanţa a emis pe numele celor doi bărbaţi, reţinuţi iniţial pentru răpirea unei femei, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe. Ei au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Pe data de 7 octombrie, un bărbat, din oraşul Corabia, judeţul Olt, a apelat numărul de urgenţă 112 şi a sesizat  faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturismul argintiu, care s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută.

“De îndată, poliţiştii olteni au declanşat activităţile de căutare, fiind alertate şi judeţele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către poliţişti pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, poliţiştii au identificat tânăra şi celălalt bărbat, cei trei fiind audiaţi la sediul poliţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii au stabilit că doi bărbaţi, de 25 ani şi 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.  Cei doi au fost iniţial arestaţi preventiv pentru 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.