Musicalul „We Will Rock You”, din distribuţia căruia fac parte Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour şi Lucian Ionescu, va reveni la Sala Palatului din Bucureşti cu două reprezentaţii programate pentru 13 şi 14 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musicalul inspirat de piesele trupei Queen este o poveste dintr-un viitor nu foarte îndepărtat în care întreaga lume este controlată prin computer de o companie condusă de Killer Queen (Loredana), un viitor în care nu mai există muzica live, ci doar sunete produse sintetic pe computer.

Un adolescent - Galileo Figaro (Lucian Ionescu) - visează versuri şi ritmuri din vremurile în care rockul era iubit de oameni şi vrea să readucă muzica live în atenţia generaţiei lui. El se bucură de ajutorul dat de iubita lui - Scaramouche (Mara Captaru).

Peste 10.000 de spectatori au văzut în primăvară acest spectacol în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu.

În „We Will Rock You” sunt incluse 22 dintre compoziţiile Queen, interpretate de distribuţia musicalului formată din 25 de actori.

„We Will Rock You” este o producţie WonderTheatre.

Regia, coregrafia şi costumele sunt semnate de Răzvan Mazilu.

Distributia e completată de Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniţă, Ion Radu Burlan,  Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ştefănescu, Horea Suciu, Traian Măicanescu şi George C Vasile.

Biletele pentru cele două noi reprezentaţii - din 13 si 14 noiembrie - au fost puse în vânzare pe iabilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.