O femeie de 50 de ani a fost atacată de urs, în timp ce se afla cu vitele pe o păşune în zona localităţii Ohaba Ponor din judeţul Hunedoara. Pentru salvarea acesteia au intervenit pompierii care au transportat-o pe rănită până la ambulanţa cu care a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, femeia se afla în apropierea unei păduri, când a fost atacată de urs.

”O femeie de 50 de ani, din Ohaba Ponor, a fost atacată de un urs când aceasta se afla pe o păşune cu vitele în apropierea unei păduri. Contactul cu ursul s-a soldat cu rănirea femeii, care a suferit plăgi deschise la piciorul şi mâna stângă”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Un echipaj de pompieri a intervenit pentru transportarea femeii până la ambulanţă

”Echipajul de pompieri, al Gărzii Baru, specializat în ajutorul medical a ajuns la femeia rănită după ce a parcurs mai mulţi kilometri cu un autoturism de teren şi pe jos, de la locul de unde ambulanta tip B2 nu a mai putut înainta. Femeia a primit ajutor medical, i s-au îngrijit rănile, sângerarea a fost oprită şi a fost purtată până la ambulanţă”, mai arată sursa citată.

 Un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă a preluat rănita în stare stabilă şi a transportat-o la UPU Petroşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.