Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, spune că nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte ca acesta să fie arestat şi spune că nu îl va graţia pe fostul şef al social-democraţilor, în cazul în care va ajunge preşedintele României. "Doamne, nici nu se pune problema", susţine Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dăncilă a fost întrebată, luni, la emisiunea Adevărul Live, cum vede demersul lui Liviu Dragnea care a cerut în instanţă dizolvarea PSD. 
 
"Vă daţi seama că nu este o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure, este o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate normele legale”, a afirmat Viorica Dăncilă.
 
Ea a mai spus că nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte de arestarea acestuia şi nu ştie de ce el a făcut acest demers.
 
"Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat, nu ştiu care sunt considerentele pentru care dânsul face acest demers. Am văzut aseară, spunea cineva că discut, că primesc de acolo… Nu am discutat, după ce a fost arestat, nu am mai avut absolut nicio discuţie cu domnul Dragnea şi este regretabil că sunt oameni care recurg la astfel de lucruri care nu au nici măcar un sâmbure de adevăr", a explicat liderul PSD.
 
Întrebată dacă îl va graţia pe Dragnea dacă va ajunge preşedintele României, Dăncilă a spus: "Doamne, nici nu se pune problema".
 
Viorica Dăncilă a fost întrebată şi care politician dintre Liviu Dragnea, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu i-a provocat cea mai mare dezamăgire, spunând că de la fiecare a avut dezamăgiri.
 
"Cred că de la fiecare am avut dezamăgiri. În rest, nu aş putea spune, să dau un exemplu dintre cei trei. Liviu Dragnea, că s-a poziţionat împotriva partidului pe care l-a condus, Victor Ponta, că vrea să desfiinţeze un partid care i-a oferit atât de multe, postul de premier şi deputat, a ieşit tot pe listele PSD, Călin Popescu Tăriceanu pentru că a plecat într-o alianţă în care oamenii au crezut şi pe urmă a plecat în altă parte, lăsând toate promisiunile făcute în urmă. Cred că de la fiecare au fost dezamăgiri, important este să învăţăm din aceste lucruri, eu nu pot să-i sancţionez, dar sunt convinsă că îi vor sancţiona oamenii la vot”, a mai declarat Dăncilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.