Echipa masculină de gimnastică a României a suferit o pierdere importantă înaintea debutului în calificările de la CM Stuttgart, după ce Cristian Băţagă a suferit o ruptură de tendon ahilian şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale, chiar în oraşul german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Băţagă s-a accidentat la antrenamente la tendonul ahilian stâng, acelaşi care i-a făcut probleme şi anul trecut, fiind operat.

Băţagă va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale, chiar într-o clinică din Stuttgart.

Echipa României va debuta la Campionatul Mondial luni, în subidiviziunea a 8-a. Calificările masculine au început duminică.

CM de la Stuttgart continuă apoi cu finalele pe echipe (feminină, în 8 octombrie, şi masculină, în 9 octombrie), finalele la individual compus (feminină, în 10 octombrie, şi masculină, în 11 octombrie), precum şi cele pe aparate (în 12-13 octombrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.