Formaţia Celtic Glasgow, adversară a CFR Cluj în grupele Ligii Europa, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0,de echipa Livingston, în etapa a opta a campionatului Scoţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celtic a jucat în inferioritate numerică din minutul 26, când a fost eliminat Christie.

Golurile au fost marcate de Robinson ’47 şi Dykes ’73.

Celtic Glasgow a evoluat în următoarea formulă: Forester - Bauer, Jullien, Ajer, Bolingoli (Hayes ‘73) - Brown (Ntcham ‘75), McGregor, Forrest (Bayo ‘55), Elyounoussi – Edouard.

Echipa din Glasgow este lider în clasament, cu 19 puncte, având până în prezent şase victorii, o remiză şi o înfrângere. Livingston este pe locul şase, cu 11 puncte.

Celtic Glasgow face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de Lazio, Rennes şi CFR Cluj. Clujenii au pierdut cu scorul de 0-2 meciul tur cu scoţienii, joi, în deplasare, şi vor mai întâlni Celtic la 12 decembrie, pe teren propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.