Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit într-un microbuz condus de un cetăţean sârb, care a vrut să intre înRomânia, 750 de kilograme de cannabis care pe piaţa neagră valorau aproximativ 9 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean sârb, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Serbia.
”Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul mijlocului de transport, mai mulţi saci de rafie, de culoare albă. În interiorul fiecărui sac erau mai multe pachete ambalate în folie de staniol, ce cântăreau, în total, aproximativ 750 kg canabis”, precizează DIICOT.
Potrivit sursei citate, dacă ar fi fost comercializate pe piaţa neagră, drogurile ar valora aproximativ 9.000.000 euro.
În cauză, cercetările sunt făcute  de procurorii DIICOT Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc, respectiv introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.