Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie de 900 milioane lei (190 milioane euro), fără TVA, pentru realizarea centurii oraşului Galaţi, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centura Galaţiului are o lungime de 33,6 kilometri, iar durata contractului este de 90 luni. Lucrarea este finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Infrastructura Mare – POIM. 

Din cele 90 de luni, 12 luni reprezintă perioada de proiectare, 42 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 36 de luni perioada de garanţie a lucrărilor. 

Ofertantul trebuie să demonstreze că a dus la bun sfârşit, în ultimii 5 ani, lucrări de construcţie nouă şi/sau lărgire şi/sau modernizare de drumuri naţionale şi/sau drumuri expres şi/sau autostrăzi în valoare cumulată de minimum 215 milioane lei, fără TVA, la nivelul a maximum 3 contracte.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.