Fata de 15 ani din Craiova, dispărută vineri după ce a plecat dintr-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) pentru a merge la şcoală şi nu a mai revenit, a fost găsită de poliţişti la nişte rude într-o comună din Dolj. Ea nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, fata de 15 ani a fost găsită sâmbătă de poliţişti, ea nefiind victima vreunei infracţiuni. Ea se afla la nişte rude într-o comună din Dolj. Fata a fost adusă la centrul DGASPC. 
 
Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi în legătură cu faptul că Alexandra Nicoleta Prună, de 15 ani, din Craiova, a plecat, vineri, dintr-un centru DGASPC din localitate pentru a merge la şcoală şi nu a mai revenit până în prezent.La momentul plecării, ea era îmbrăcată în blugi negri, pantofi sport alb cu negru, cardigan maro şi avea un rucsac roşu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.