Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ Simion Hănescu afirmă, în mesajul de Ziua Educaţiei, că a sosit momentul ca Senatul să adopte iniţiativa legislativă privind protecţia salariaţilor din învăţământ şi ca şcoala românească să primească finanţarea prevăzută de lege.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) anunţă că dedică Ziua Mondială a Educaţiei luptei împotriva violenţei din şcoli şi a subfinanţării

”A sosit momentul ca Senatul României să adopte iniţiativa legislativă privind protecţia salariaţilor din învăţământ, iniţiativă care a plecat de la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ! A sosit momentul ca şcoala românească să primească finanţarea prevăzută de lege, adică 6% din PIB, pentru a se putea investi în infrastructura şcolară şi în resursa umană din învăţământ!”, declară Simion Hăncescu, preşedintele FSLI. 

Federaţia Sindicatelor din Educaţie (FSE) ”Spiru Haret” a transmis, vineri, în mesajul de Ziua Educaţiei, că în următorii zece ani, ”România va trebui să înlocuiască unul din patru profesori din totalul cadrelor didactice active”. ”Câţi dintre absolvenţii de facultate îşi doresc o carieră în învăţământ?”, întreabă sindicaliştii, apreciind că sistemul de educaţie este ”un câmp al reformelor permanent începute şi niciodată terminate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.