Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mihai Teja, a declarat că jucătorii săi sunt dezamăgiţi de faptul că au obţinut un punct în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, deşi au condus cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că e al nu ştiu câtelea meci când conducem şi luăm gol din fază fixă. Puteam să câştigăm cele trei puncte. Îi felicit pe jucători. Sper ca în retur atunci când conducem să câştigăm meciurile. Şi băieţii sunt dezamăgiţi. Până la urmă a fost un pas înainte, dar şi ei sunt dezamăgiţi. Dacă câştigam toate meciurile la care am condus eram lider detaşat. Vor veni şi meciurile acelea în care vom câştiga poate în ultimul minut”, a spus Teja la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Fortes ’82 pentru gazde şi Cristea ’69 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.