Poliţiştii din Bucureşti au depistat un cetăţean străin pe numele căruia Judecătoria Sectorului 2 a emis mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul se afla la volanul unei maşini, deşi nu deţine permis, nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a intrat într-un gard şi într-un stâlp de iluminat. Pentru că a încercat să fugă, poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducătorul unui autovehicul marca Mercedes, care se deplasa pe bd.Dimitrie Cantermir nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, după ce în prealabil nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. În acest context, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia până la intersecţia străzilor bd. Corneliu Coposu-str.Sf.Vineri unde conducătorul autovehiculului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un gard de protecţie şi un stâlp de iluminat public. După producerea accidentului rutier, persoana în cauză a coborât din autovehicul şi a încercat să se sustragă”, a transmsi, vineri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliţiştii l-au urmărit şi, pentru că nu a vrut să se oprească, au tras două focuri de armă în plan vertical.

”În urma verificărilor, s-a stabilit faptul  că persoana în cauză este de naţionalitate străină, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul cu care s-a deplasat pe drumurile publice a fost furat de pe raza unei localităţi din judeţul Ilfov. De asemenea, s-a constatat  faptul că Judecătoria Sectorului 2 a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a mai transmis Brigada Rutieră.

Bărbatul a fost predat organelor de poliţie judiciara din cadrul IPJ Ilfov-Serviciulul Investigaţii Criminale pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă şi pentru continuarea cercetătorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.