Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe îl cercetează penal şi au dispus măsura controlului judiciar, pe un bărbat care a încercat să înşele prin metoda maşina de cusut. El a cerut persoanei vătămate 10.000 de euro pentru un aşa-zis certificat care să ateste autenticitatea maşinii de cusut pe care tot el s-a oferit să o cumpere cu 70.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe îl cercetează penal pe Nicolae Florin Stoica pentru tentativă la înşelăciune.

”În datele de 1 octombrie şi 2 octombrie inculpatul a indus-o în eroare pe persoana vătămată căreia i-a oferit suma de 70.000 de euro pentru o maşină de cusut de fabricaţie germană. Inculpatul a condiţionat, însă, cumpărarea maşinii de cusut de prezentarea unui aşa-zis certificat de autenticitate pe care, tot inculpatul, prezentându-se sub o altă identitate, s-a oferit să-l vândă persoanei vătămate pentru suma de 10.000 de euro. Părţile au stabilit un loc de întâlnire, unde s-a prezentat o persoană trimisă de inculpat pentru a lua banii şi pentru a înmâna persoanei vătămate «certificatul de autenticitate». Inculpatul şi persoana trimisă de acesta pentru a efectua tranzacţia au fost prinşi în flagrant de organele de poliţie”, se arată în comunicat.

Vineri, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de Nicolae Florin Stoica pentru o durată de 60 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.