Conducerea Handbal Club Dobrogea Sud a anunţat, joi, despărţirea de antrenorul Zvonko Sundovski, considerând că echipa are nevoie de un şoc, având în vedere că formaţia de la malul mării are cinci înfrângeri în campionat şi o singură victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HC Dobrogea Sud a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că s-a despărţit de antrenorul Zvonko Sundovski, după o colaborare care a durat un an şi cinci luni.

“Din păcate, a venit momentul despărţirii de Zvonko Sundovski. După un an şi cinci luni, clubul nostru şi antrenorul macedonean au hotărât, de comun acord, să încheie colaborarea. Rezultatele ţin un antrenor în funcţie, iar evoluţiile sub aşteptări din sezonul actual au condus la această soluţie, în speranţa unui şoc pozitiv, care să scoată echipa din criză. Avem o singură victorie şi cinci înfrângeri, ultima acasă, 25-26 cu nou-promovata CSM Vaslui, iar calificarea în play-off-ul Ligii Zimbrilor este în pericol”, se arată în comunicatul HC Dobrogea Sud.

Preşedintele clubului, Rudi Stănescu, spune că Sundovski nu este singurul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat la echipă, dar asta a fost alegerea luată după o discuţie purtată cu antrenorul. 

“Echipa are nevoie de un şoc. Este concluzia la care am ajuns împreună cu Zvonko. Să nu se înţeleagă că este el singurul vinovat pentru tot ce s-a întâmplat, dar asta a fost alegerea, după o discuţie cu Zvonko. Ne gândim acum la meciul următor, cu Csurgoi, să încercăm să facem un rezultat bun în Europa”, a declarat Rudi Stănescu pentru siteul clubului.

HC Dobrogea Sud se află pe locul 11 în campionat după şase partide, având o singură victorie.

Echipa constănţeană va juca sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, primul meci cu Csurgoi KK, din turul 2 al Cupei EHF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.