Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome ROMATSA a anunţat, marţi, că l-a numit în funcţia de director general pe Bogdan Costaş, care îşi va prelua atribuţiile începând din 1 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 1 iunie 2018 până în prezent, funcţia de director general al ROMATSA a fost ocupată de Mircea Boştină.

Bogdan Costaş este absolvent de ştiinţe economice şi juridice, doctor în management şi a deţinut funcţii de conducere în cadrul unor structuri din administraţia publică centrală.

”Începând cu anul 2011 a ocupat funcţia de Director General al SC Aviaţia Utilitară Bucureşti SA şi a desfăşurat activităţi de supraveghere şi control la diverse unităţi din domeniul aviaţiei”, se arată în comunicat.

Din anul 2017, Costaş este certificat ca pilot de elicopter (PPL) R44.

ROMATSA estimează pentru acest an un profit net de patru ori mai mic în acest an, de 12,88 milioane lei, la venituri totale de 1,057 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli al instituţiei, publicat în luna iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.