În spiritul unei informări corecte a publicului larg, studioul de arhitectură inSIGN – membru al Noblesse Group International doreşte să îşi ceară scuze pentru anumite informaţii incorecte şi precizările neclare transmise prin intermediul comunicatului din 26 septembrie, cu informaţia “Studioul inSIGN a fost ales de Radisson Blu să realizeze noul concept de design interior”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sens, vă rugăm să găsiţi mai jos informaţia corectă:

Studio inSIGN – membru al Noblesse Group International – a fost selectat de proprietarul clădirii în care funcţionează hotelul Radisson Blu Bucureşti pentru a propune noul concept de design al viitoarelor camere aferente potentialei extinderi.

Misiunea studioului inSIGN este aceea de a contribui la creaea unui concept nou, fresh şi în acord cu tendinţele internationale de design.

Alegerea celui mai potrivit studio în cadrul proiectului s-a făcut în urma unei preselecţii riguroase, echipa inSIGN finalizand cu succes etapa de dezvoltare a conceptului pentru camere, amenajând totodata şi 2 modele de referinţă pentru camerele mokup, parte din procesul de preselectie a potentialului integrator. Specialiştii companiei au acordat o atenţie deosebită elementelor decorative şi detaliilor folosite în designul interior.

Noul concept pentru camerele de hotel este apreciat deja la nivel internaţional, proiectul fiind pe shortlist la renumitul concurs "The International Hotel & Property Awards 2020 din Marea Britanie.

Acceptarea companiei noastre ca şi studio de design interior de către proprietaul clădirii în care funcţionează hotelul Radisson Blu Bucuresti este o recunoaştere a competenţelor creative şi tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungând la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internaţionale. Eforturile echipei se reflectă în proiecte mari, complexe, în care obţinem cele mai bune rezultate.”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

La rândul său, Alessandro Lusito, arhitect de interior şi manager partner al studioului inSIGN a declarat “Colaborarea din acest proiect ne oferă o experienţă bogată şi provocări din ce în ce mai mari. Prin această amenajare am vrut să maximizăm valorile internaţionale de confort şi estetică pe care acest lanţ hotelier le reprezintă, aducând totuşi un “touch” local în decor”.

##

Despre studioul inSIGN by Noblesse Group International

Studioul inSIGN by Noblesse Group International oferă servicii complete de arhitectură şi design interior pentru proiecte rezidenţiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spaţii comerciale, sedii de companie şi office-uri. Reunind designeri şi arhitecţi talentaţi, cu referinţe impecabile şi cu pasiune în ceea ce fac, echipa inSIGN dezvoltă şi implementează cu succes proiecte de design interior din ţară şi străinătate.

Studioul inSIGN este membru al Asociaţiei Internaţionale de Design Interior din Marea Britanie, alături de cele mai prestigioase birouri de arhitectură de interior din lume.

Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award în cadrul „The Most Office”, şi au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaţionale de design & arhitectură, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

Anul acesta, studioul inSIGN a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiţie organizată de BUILD Magazine din Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.