Show-ul de satiră „Spitting Image” va reveni pe micile ecrane după 23 de ani, iar Donald Trump, Vladimir Putin, Mark Zuckerberg, Meghan Markle şi prinţul Harry sunt primele personalităţi vizate, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 23 de ani de când a încetat să mai fie difuzat, Roger Law, unul dintre creatorii show-ului, a confirmat că „Spitting Image” va reveni la TV, cu liderul Kremlinului prezentat în variantă sado-maso, iar cel de la Casa Albă compunând mesaje pentru Twitter cu anusul.

Un episod pilot a fost deja filmat, a mai spus el, iar producătorii - Avalon - se află în negocieri avansate cu reţele americane.

Spre deosebire de anii 1980, când şi cei mai necunoscuţi membri ai cabinetului Margaret Thatcher aveau păpuşi în show, Law a spus că acum nu a mai fost tentat să se concentreze pe politicieni din liga secundă.

În vârstă de 78 de ani, Law realiza caricaturi din plastilină cu Peter Fluck pentru un ziar, când au fost invitaţi să inventeze un program bazat pe astfel de păpuşi, care a fost produs de legendarul John Lloyd. A debutat pe ITV în 1984. Serialul ajunsese să fie urmărit de 15 milioane de telespectatori, săptămânal, însă după 1990 audienţa a scăzut tot mai mult şi, în 1996, show-ul a fost anulat. 

De atunci, Law a lucrat ca artist.

Compania britanică de producţie Avalon, care produce şi „Last Week Tonight with John Oliver” pentru HBO şi a realizat „Catastrophe”, speră ca noul serial să fie scris în SUA şi filmat în Marea Britanie. 

„Spitting Image” a fost creat de caricaturiştii Peter Fluck, Roger Law şi Martin Lambie-Nairn. A fost nominalizat de nouă ori la premiile BAFTA şi de patru ori la Emmy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.