Universitatea Cluj va întâlni FCSB, în optimile de finală ale Cupei României, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi efectuate la sediul FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul meciurilor este următorul:

Sănătatea Cluj - FC Petrolul;

Foresta Suceava - FC Dinamo;

Sepsi Sfântu Gheorghe - Astra Giurgiu;

Academica Clinceni - FC Botoşani;

Universitatea Cluj - FCSB;

Metalul Buzău - Politehnica Iaşi;

FC Voluntari - CS Universitatea Craiova;

CS Mioveni - AFC Hermannstadt.

Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie cu începere de la ora 14.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.