Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal în cazul asistentului medical de la CSM Ploieşti pentru agresiune sexuală, el fiind acuzat că ar intra peste handbalistele minore ale clubului la duş şi le-ar atinge în moduri care ar depăşi atribuţiile sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la faptul că un angajat al unui club sportiv din Ploieşti ar fi agresat sexual minorele sportive în vestiarul acestora, poliţiştii s-au autosesizat, iar Poliţia Municipiului Ploieşti a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

“În cauză, se efectuează verificări, iar în funcţie de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecinţă”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Conform ziarului Incomod, o handbalistă de la CSM Ploieşti, în vârstă de 13 ani, a povestit că asistentul medical al echipei le priveşte atunci când fac duş sau când se schimbă în vestiar.

De asemenea, asistentul medical mai este acuzat că le-ar atinge pe jucătoare într-un mod care ar depăşi atribuţiile sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.