Emisiunea „Saturday Night LIve” a revenit la NBC cu al 45-lea sezon, iar prima ediţie a fost una politică, făcând referire la punerea sub acuzare a lui Donald Trump şi a cuprins un scheci în care preşedintele american discută cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alec Baldwin a jucat din nou rolul Trump, iar actriţa Kate McKinnon a fost Rudolph Giuliani. În debutul emisiunii, preşedintele l-a sunat din Biroul Oval să îl anunţe că a fost pus sub acuzare, fapt caracterizat drept „cea mai mare hărţuire a preşedintelui din toate timpurile”, scrie Variety.

„Sunt un fel de preşedinte al hărţuirilor”, a spus el. Giuliani l-a liniştit pe Trump spunându-i că nimeni nu poate afla despre ilegalităţile comise cu Ucraina şi nici despre planurile lor de a muşamaliza totul.

Trump a apelat apoi pe toată lumea, de la Kanye West, interpretat de Chris Redd, până la Don King, jucat de Kenan Thompson.

Bowen Yang, nou membru al distribuţiei SNL, şi actorul Liev Schreiber, invitat special, au intrat şi ei în scenă.

„Domnule preşedinte, v-am spus că Ray Donovan este un personaj fictiv. Eu sunt Liev Schreiber, actorul”, a spus acesta din urmă. Preşedintele a întrebat apoi dacă nu cumva îi poate rezolva problema şi dacă nu îi poate face legătura cu John Wick (personaj interpretat de Keanu Reeves).

„Şi el e fals”, a spus Schreiber. Următorul pe lista preşedintelui a fost Liam Neeson.

Yang a apărut apoi pe ecran ca liderul nord-coreean Kim Jong-un, pe care Trump l-a sunat pentru a-i cere sfatul privind un informator.

„Ai un mare ocean în ţara ta? OK, trimite informatorul pe fundul lui”, a fost sfatul personajului jucat de Yang. După asta, Trump a spus că şi-ar fi dorit ca America să fi fost la fel de cool precum Coreea de Nord.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.