Un tânăr de 29 de ani a fost audiat de poliţiştii din Capitală după ce, aflat la selecţia pentru o emisiune TV, le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult. Ulterior, el a fost internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate, iar cercetările în acest caz continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat că, duminică, în jurul orei 12.45, dintr-un hotel situat în Sectorul 1 a fost făcut un apel la 112 în care se reclama că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecţie pentru o emisiune TV, a devenit agitat, le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult.
 
Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru cercetări.
 
Ulterior, el a fost audiat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate.
 
Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.