O tânără de 19 ani care a suferit mai multe traumatisme, la cap şi la membre, duminică, după ce a alunecat şi a căzut pe pârtia Moski din judeţul Maramureş a fost transportată de salvamontişti până la ambulanţă, pentru a fi transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamont Maramureş a anunţat, pe pagina de Facebook, că a intervenit, duminică, după ce o turistă în vârstă de 19 ani, aflată în drumeţie pe pârtia Moski, în coborâre de la Mogoşa, a alunecat şi a căzut.

Tânăra a suferit mai multe traumatisme, inclusiv unul cranian, cu pierdere de cunoştinţă, dar şi la mâna dreaptă şi piciorul drept, cu posibilă fractură.

 

"Echipa de prim-răspuns aflată în patrulare a intervenit în mai puţin de 25 minute de la apel şi ajunsă la faţa locului a acordat primul ajutor, aplicând gulerul cervical, folosind targa lopată şi salteaua vacum", arată Salvamont Maramureş.

Fata a fost coborâtă până la punctul de acces al ambulanţei unde a fost predată în siguranţă, urmând a fi transportată la spital pentru investigaţii medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.