Salvamontiştii din Sibiu intervin, duminică, pentru a recupera o turistă din zona vârfului Buda din Munţii Făgăraş, care a cerut ajutor întrucât este epuizată şi are o stare generală alterată şi frisoane. O altă intervenţie este a salvamontiştilor din Păltiniş, care se deplasează în zona Guga Mare împreună cu reprezentanţi ai Ambulanţei, întrucât un biciclist a anunţat că are două degete fracturate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont Sibiu, o turistă din România a cerut sprijinul salvamontiştilor din Sibiu şi Argeş, întrucât se afla în zona vârgului Buda din Munţii Făgăraş, dar era epuizată, având o stare generală alterată şi frisoane.

Echipa a ajuns la ea şi o transportă de pe munte.

De asemenea, salvmontiştii din Păltiniş intervin, împreună cu reprezentanţi ai Ambulanţei, pentru a ajuta un biciclist cu două degete fracturate, în zona Guga Mare, zona Crint.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.